DREAMHAIR® TAKUU HIUSMATERIAALILLE

Kaikki DreamHair® hiustenpidennykset on valmistettu aina aidosta ja 100% Remy hiuksesta jossa hiusten kasvusuunta on sama ja hiusmateriaali on paras mahdollinen. Sen vuoksi voimme myöntää kaikille meidän VIP kampaamoasiakkaille DreamHair® hiusmateriaalitakuun. Tällä hetkellä annamme takuun seuraaville kampaamokäyttöön tarkoitettuille DreamHair® hiustenpidennys tuotteille:

Takuun ehtona on että hiustenpidennyksen on tehnyt meidän VIP kampaamoasiakas ja hiustenpidennyksiä on hoidettu oikein meidän suosittelemilla hiustenhoitotuotteita. Emme voi antaa hiuksille takuuta jos hoidossa on käytetty eri valmistajan tuotteita joiden sisältöä emme tiedä ja ne voivat vahingoittaa hiuksia. Hiustenpidennyksille tarkoitetut tuotteet eivät vahingoita pidennyksiä eivätkä ne sisällä voimakkaita aineita. Suosittelemme tuotteiden hoitoon seuraavia tuotteita:

 

Hiustenpidennysten hoitotuotteita

X-10 Hiustenpidennysten hoitotuotteita

Socap Hiustenpidennysten hoitotuotteita

 

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei koske asiakkaan hoidosta tai käytöstä aiheutuvia virheitä kuten esim. hiusten värjäyksestä aiheutuneita ongelmia tai uimisesta aiheutuneista ongelmista. Teippipidennyksiä tulee huollattaa normaalisti n. 2kk välein sekä vaihtaa kiinnitysteippi tarvittaessa. Teipin irtoaminen ei ole valmistusvirhe eikä uusi teippi kuulu takuuseen.

Klarna PayPal Paypal Matkahuolto Posti DHL Express GLS PostNord