Hiustenpidennysten Laadusta

Meillä DreamHairilla on pitkä kokemus hiustenpidennyksistä ja haluamme jakaa meidän kokemuksemme myös asiakkaiden kanssa. Kerromme teille tässä tietoa hiustenpidennysten laadusta ja toivomme että siitä on apua ennen kuin sinä teet ostopäätöksen. Me välitämme asiakkaistamme ja haluamme tarjota heille parasta laatua tuotteissamme:

Human Hair

( laatua kutsutaan myös nimellä "non-remy hair" tai "100% Human hair" )

Hiustenpidennysten valmistusprosessi aloitetaan aina valmistamalla ensin paras Remy hiuslaatu jossa hiusten suunta pidetään samansuuntaisena. Remy hiuslaatu  valmistetaan ensin jotta hiukset eivät sekoitu ja hiukset ovat kasvusuunnan mukaiset. Remy hiuslaatu ei mene takkuun ja pysyy hyvänä koko käyttöikänsä.

Remy ( eli paras laatu ) laatuisen hiustenpidennyksen valmistusprosessin jälkeen jäljelle jääneet hiukset kerätään (lattialta) yhteen ja niistä valmistetaan hiustenpidennyksiä joita kutsutaan "Human hair" laaduksi. Hiusten suunta ei ole enää sama jonka vuoksi hius takkuuntuu erittäin helposti ja on sen vuoksi halpaa. Monet verkkokaupat myyvät "Human hair" laatuisia hiustenpidennyksiä juuri edullisen hintansa vuoksi. Yleensä asiakkaat eivät huomaa pidennyksissä mitään eroa koska valmistuksessa on käytetty paljon silikonia jolloin "Human hair" näyttää hyvältä ja pehmeältä kuten "Remy" laatukin. Mutta muutaman päivän käytön jälkeen "Human hair" laatuinen hius alkaa kuitenkin takkuuntumaan erittäin helposti.

Me DreamHairilla emme käytä ollenkaan "Human hair" hiuslaatua. Kun olet ostamassa hiustenpidennyksiä niin tarkista aina ensin ja varmista että se on "Remy" hiuslaatua (eikä "Human hair" hiuslaatua).

Remy laatu

Me DreamHairilla käytämme ainoastaan Remy hiusmateriaalia joka on tarkoin valittua ja aitoa Remy hiusta. Hiustenpidennysten valmistusvaiheet on tarkoin kontrolloituja ja hiukset valmistetaan punteissa jolloin hiuksia ei missään vaiheessa sekoiteta keskenään. Tällöin hiukset pysyvät koko valmistusprosessin ajan yhdensuuntaisina jolloin ne eivät mene takkuun. Ainoastaan paras hius valitaan valmistukseen jolloin hius pysyy kauniina ja luonnollisena koko käyttöikänsä ajan.

DreamHair® käyttää Remy hiuslaatua esimerkiksi  aitohiusnauhoissa ja clip-on hiustenpidennyksissä.

European Silky Remy laatu

Meidän European Silky Remy hiuslaatu on yksi markkinoiden parhaista tänä päivänä. Me työskentelemme läheisessä yhteistyössä valmistajien kanssa jotta saamme käyttöömme parasta laatua olevaa hiusta ja joka täyttää meidän laatuvaatimuksemme. Vain paras silkinpehmeä hius valitaan meidän hiustenpidennysten valmistusprosessiin. Hius on valittu huolella ja tuotantoon on valittu ainoastaan paras Remy hiuslaatu jossa hiusten kasvusuunta on varmasti sama.

Meidän hiustenpidennysten valmistuksessa ei käytetä ollenkaan vahvoja kemikaaleja eikä silikoonia. Hiusten vaalennusprosessi tehdään erittäin hitaasti miedoilla aineilla jolloin hius ei pääse vahingoittumaan tai kuivamaan myöhemmin. Vaaleiden värisävyjen vaalennuprosessi kestää vähintään 2-3 viikkoa värisävystä riippuen. Tämän vuoksi meidän hiustenpidennykset ovat tänä päivänä yksi parhaista markkinoilla olevista hiustenpidennyksistä.

Tuloksena on silkkinen, pehmeä ja luonnollinen hiustenpidennys joka kestää hyvänä koko käyttöiän. Kokeile sinäkin jo tänään !

Dream Hair® käyttää European Silky Remy hiuslaatua mm.  EasyTape, Sinetti ja European Teippipidennyksessä.

Yhteenveto

Tänä päivänä hiustenpidennysten tarjontaa on monenlaista koska useat verkkokaupat myyvät "human hair" laatua tai sekoitettua (mixed) laatua. Hinta ja laatu ovat hyvin matalia ja asiakkaat yrittävät löytää parasta laatua mutta sitä ei ole helppo löytää koska markkinoilla on paljon "non-remy" ja "human hair" laatuisia hiustenpidennyksiä.

Me Dreamhairilla käytämme hiustenpidennyksissämme ainoastaan aitoa "Remy" hiusta koska haluamme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja he nauttivat omasta kauneudestaan ja hiustenpidennyksistään pitkään.

Terveisin

DreamHair Team
×

Tarjous, osta 5, maksa 4

Klarna PayPal Paypal Matkahuolto Posti DHL Express GLS PostNord